WIE

Ik ben Fien. Ik werkte aan promo- en perscampagnes voor de non-profit sector (de socio-culturele, kunst- en muzieksector). Ook ben ik actief in de profitsector (de muziek en filmwereld). Als digital native en fulltime jager op good practices van on- en offline promocampagnes, leerde ik wat wél en niet werkt. In combinatie met een grondige analyse van jouw organisatie en het specifieke project maak ik graag een campagne op maat.

 

Klassieke marketing en communicatie verliezen aan effectiviteit. Wat wel werkt zijn oprechte, persoonlijke en creatieve campagnes. Elk project is anders en heeft een creatief, eigen verhaal nodig vooraleer het de wereld in gelanceerd wordt. Gewapend met tekst, beeld en een duidelijke strategie zet ik (samen met jou) een pers-, sociale media of totale communicatiecampagne op poten. 

 

Ps. dit ben ik ook: Ivy Falls.

PROMO- EN PERSCAMPAGNES - NON-PROFIT SECTOR - PROFIT SECTOR - KUNST - MUZIEK - FILM - ONLINE - OFFLINE - ANALYSE - MARKETING - EIGEN VERHAAL - CREATIEVE CAMPAGNES - TEKST - BEELD - STRATEGIE - PERS - MEDIA


REFERENTIES